Kérdése van? Hívjon minket! +3614850517

Tactacam vadász kamera csomag
Tactacam Solo fegyverkamera alap csomag
94 900 Ft
92 053 Ft

Tactacam Solo fegyverkamera alap csomag

Tactacam vadász kamera csomag
Tactacam vadász kamera csomag
Tactacam vadász kamera csomag

- 3-szoros alapnagyítás
- egyszerű használat
- WiFi csatlakozás
- kamera, szerelék fegyvercsőre és céltávcső alá

 

Raktáron
3
94 900 Ft
92 053 Ft
Kezdete: 2021.10.21   Vége: 2024.12.31
Kedvezmény: 3
Megtakarítás 2 847 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A rendkívül könnyen használható Tactacam Solo WiFi akció és vadászkamera egyáltalán nem zavarja a vadászat folyamatát. Egyszerűen csatlakoztassa a kamerát fegyveréhez, íjához, vagy nyílpuskájához a tartozék rögzítő eszközök segítségével, vagy illessze azt a céltávcső alatti sínre, és már is készen áll a készülék a kiváló minőségű Full HD 1080p képrögzítésre 30 képkocka / másodperc sebességgel.

A Tactacam Solo WiFi-t elsősorban vadászok és természetkedvelők számára készítették, akik aktív életet élnek, a legjobb elektronikát szeretnék használni, és végre meggyőző minőségben szeretnék megosztani élményeiket, sikereiket vadásztársaikkal, családtagjaikkal.


A Tactacam Solo WiFi telefonos applikáció segítségével gyorsan és magától értetődően üzemeltethető. Könnyen ki- és bekapcsolható, pillanatok alatt elérhetőek a rögzített képek, vagy videók, és a megosztás folyamata is olyan gyors, amit korunk elvárásai diktálnak. Könnyen kezelhető, mert egyetlen gombnyomásra apró vibráció jelzi, hogy a kamera üzemkész és rögzíti az eseményeket.

 

Ez az apró vadászkamera méreteit meghazudtolóan minőségi elemekből építkezik, így nem csak a kiváló objektív, hanem a nagy fényérzékenységű szenzor is lehetővé teszi, hogy ne csak a verőfényben készült képek és videók legyenek használhatóak. Ahelyett, hogy a Tactacam halszem optikát használna, amely eltorzítaná a látott kép terét, ebben a szettben a Solo WiFi egy speciális kiképzésű lencsét kapott, aminek segítségével a látott kép tere olyan, mint amit az emberi szem érzékel. Alap nagyítása 3-szoros, így a 20 méterre leadott lövés nem kelti azt az érzetet, mintha 100 méterre lenne a becsapódás.

 

Időjárás álló háza kedvezőtlen körülmények között is használhatóvá teszi, felépítése és rögzíthetősége révén pedig egyáltalán nem csak vadászati célra használható akciókamera.

A kiegészítő egyedi fegyver szerelék fegyvercsövön, vagy akár céltávcső tubuson is jól alkalmazható. A céltávcső alá pedig a sínre is jár a szetthez rögzítő.

Adatok
Cikkszám
TACTASWHP
Gyártó
Tactacam
Gyártói Cikkszám
TASWHP
Támogatott videó felbontások
1080p 30 fps
Energiaellátás
beépített Li-ion akkumulátor
Kijelző
nincs
Jótállás
Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Csatlakozók
csak WiFi kapcsolat és töltő aljzat
Legkisebb nagyítás
3
Legnagyobb nagyítás
3
Szenzor
1080p
Tartozékok
Tactacam Solo Wifi vadász akciókamera, akkumulátor, töltőkábel hálózati aljzattal, 32 mm.es stabilizátor, egyedi fegyver szerelék, céltávcső alatti sín szerelék
Régi cikkszám
TACTA-SW-HP
Cikkszám
TACTASWHP