Kérdése van? Hívjon minket! +3614850517

Powertraveller Solargorilla taktikai napelemes töltő
Powertraveller Solargorilla taktikai napelemes töltő
70 900 Ft
68 773 Ft

Powertraveller Solargorilla taktikai napelemes töltő

Powertraveller Solargorilla taktikai napelemes töltő
Powertraveller Solargorilla taktikai napelemes töltő
Powertraveller Solargorilla taktikai napelemes töltő

10W teljesítmény
264 x 200 x 19 mm, 700g
szétnyitható napelemes panel, taktikai változat
önmagában is tölt kis készülékeket
ideális Powergorilla powerbankkal történő használathoz

Beérkezés alatt
3
70 900 Ft
68 773 Ft
Kezdete: 2021.10.21   Vége: 2024.12.31
Kedvezmény: 3
Megtakarítás 2 127 Ft
Részletek

Vízálló szétnyitható napelemes panel

Kint a sivatagban, egy szafarin, fenn a hegyen, vagy egyszerűen csak kirándulás, túrázás közben, a Solargorilla hordozható napelemes panelje a Nap energiáját hasznosítva tölti a Powertraveller Powergorilla powerbankot, ami így bárhol elegendő energiát képes szolgáltatni használatban lévő elektromos készülékeink részére. Ehhez nem kell mást tennie, csak egyszerűen csatlakoztassa a szettben lévő L53D-s fejjel és az egyenáramú kábellel a Powergorillához, ami így egy rendkívül kiegyensúlyozott energiaforrássá válik eszközeinkhez.

Önmagában a Solargorilla is egy járható út kisebb energiafelvételű készülékek töltéséhez, telefonokhoz, GoPro kamerákhoz, GPS készülékekhez, vagy 40 W alatti laptopokhoz az 5 V-os kimeneten. Különböző csatlakozó fejek találhatók a dobozban, de Apple termékekhez nem tartalmaz adaptert. Azokat saját kábeleikkel kell tölteni. 

A Solargorilla két fotovoltaikus napelemet használ, melyek napfény hatására közvetlenül villamos egyenáramot termelnek. A panelek üvegből készültek, melyek jelentősen növelik a készülék teljesítményét, emellett esztétikus megjelenést is garantálnak. A házon lévő zöld LED jelzi a töltés erősségét. Minél nagyobb az UV intenzitás, annál hatékonyabb a töltés! Nagyfokú hatékonyság és megbízhatóság jellemzi a szívós házba épített paneleket. 

Ez a taktikai változat. Elsősorban hadászati és segélyszolgálati felhasználásra tervezték, figyelembe véve az ott előnyben részesített színeket és anyaghasználatot.

*A Solargorilla önmagában is alkalmas kis készülékek töltésére, de elsősorban arra tervezték, hogy Powergorila powerbankkal együtt használjuk töltésre, vagy 40 W alatti laptopokat üzemeltessünk vele. Direktbe kötve 40 W feletti laptopokkal nem minden esetben üzemel. Ez leginkább a napfény UV intenzitásán múlik. Ennélfogva az év bizonyos időszakaiban az északi félteke bizonyos területein csak powerbankkal együtt hatékony a működése. A déli félteke legnagyobb részén, ahol az energiaellátás létszükség a kommunikációs stratégiában, sikeresen tesztelték mentőszolgálatok, a hadsereg és világutazók is.

*Figyelem! Apple készülékek töltéséhez szükséges kábeleket nem tartalmaz a szett. 

Tisztítása nedvesített puha ronggyal javasolt vegyszerek alkalmazása nélkül.

A termék adatlapja INNEN letölthető.

Adatok
Cikkszám
PTLSG002TAC
Gyártó
Powertraveller
Jótállás
Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek
264 x 200 x 19 mm
Kimeneti értékek
5V 2A / 20V 0.5A
Teljesítmény
10W
Tömeg
700
Tartozékok
8 féle mobil eszköz csatlakozó: DC2.0 (mini Nokia), micro USB, mini USB, Samsung, LG, Sony Ericsson, DC4.0 (Sony PSP), Nintendo DS-Lite; 8 féle egyenes adapter, egyenáramú kábel, USB kábel, 12V autóstöltő anya aljzat, tépőzáras szíj, védő tok,
Régi cikkszám
PTLSG002TAC
Cikkszám
PTLSG002TAC
Videó