Kérdése van? Hívjon minket! +3614850517

Powertraveller Solargorilla napelemes töltő

Powertraveller Solargorilla napelemes töltő
Powertraveller Solargorilla napelemes töltő
Powertraveller Solargorilla napelemes töltő
Powertraveller Solargorilla napelemes töltő
Powertraveller Solargorilla napelemes töltő
Beérkezés alatt
3
64 900 Ft 
62 953 Ft
Kezdete: 2021.10.21   Vége: 2024.12.31
Kedvezmény: 3
Megtakarítás 1 947 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Vízálló szétnyitható napelemes panel

Kint a sivatagban, egy szafarin, fenn a hegyen, vagy egyszerűen csak kirándulás, túrázás közben, a Solargorilla hordozható napelemes panelje a Nap energiáját hasznosítva tölti a Powertraveller Powergorilla powerbankot, ami így bárhol elegendő energiát képes szolgáltatni használatban lévő elektromos készülékeink részére. Ehhez nem kell mást tennie, csak egyszerűen csatlakoztassa a szettben lévő L53D-s fejjel és az egyenáramú kábellel a Powergorillához, ami így egy rendkívül kiegyensúlyozott energiaforrássá válik eszközeinkhez.

Önmagában a Solargorilla is egy járható út kisebb energiafelvételű készülékek töltéséhez, telefonokhoz, GoPro kamerákhoz, GPS készülékekhez, vagy 40 W alatti laptopokhoz az 5 V-os kimeneten. Különböző csatlakozó fejek találhatók a dobozban, de Apple termékekhez nem tartalmaz adaptert. Azokat saját kábeleikkel kell tölteni. 

A Solargorilla két fotovoltaikus napelemet használ, melyek napfény hatására közvetlenül villamos egyenáramot termelnek. A panelek üvegből készültek, melyek jelentősen növelik a készülék teljesítményét, emellett esztétikus megjelenést is garantálnak. A házon lévő zöld LED jelzi a töltés erősségét. Minél nagyobb az UV intenzitás, annál hatékonyabb a töltés! Nagyfokú hatékonyság és megbízhatóság jellemzi a szívós házba épített paneleket. 

Egy külön megvásárolható "Y" kábel segítségével két Solargorilla készülékkel tölthetünk egy Powergorilla powerbankot, mely rendkívüli hatékonyságot, és sebességet garantál nagyobb energiafelvételű készülékek táplálásához is. 

*A Solargorilla önmagában is alkalmas kis készülékek töltésére, de elsősorban arra tervezték, hogy Powergorila powerbankkal együtt használjuk töltésre, vagy 40 W alatti laptopokat üzemeltessünk vele. Direktbe kötve 40 W feletti laptopokkal nem minden esetben üzemel. Ez leginkább a napfény UV intenzitásán múlik. Ennélfogva az év bizonyos időszakaiban az északi félteke bizonyos területein csak powerbankkal együtt hatékony a működése. A déli félteke legnagyobb részén, ahol az energiaellátás létszükség a kommunikációs stratégiában, sikeresen tesztelték mentőszolgálatok, a hadsereg és világutazók is.

*Figyelem! Apple készülékek töltéséhez szükséges kábeleket nem tartalmaz a szett. 

Tisztítása nedvesített puha ronggyal javasolt vegyszerek alkalmazása nélkül.

A termék adatlapja INNEN letölthető.

Adatok
Cikkszám
PTLSG002
Gyártó
Powertraveller
Jótállás
Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek
264 x 200 x 19mm
Kimeneti értékek
5V 2A / 20V 0.5A
Teljesítmény
10W
Tömeg
848
Tartozékok
8 féle mobil eszköz csatlakozó: DC2.0 (mini Nokia), micro USB, mini USB, Samsung, LG, Sony Ericsson, DC4.0 (Sony PSP), Nintendo DS-Lite; 8 féle egyenes adapter, egyenáramú kábel, USB kábel, 12V autóstöltő anya aljzat, tépőzáras szíj, védő tok,
Régi cikkszám
PTLSG002
Szín
szürke
Tömeg (g)
848
Gyártó által vállalt garancia
1 év
Cikkszám
PTLSG002
Tömeg
200 g/db
Videó