Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 285 5555 +36 1 485 0517

Powertraveller Solargorilla napelemes töltő

Powertraveller Solargorilla napelemes töltő
Powertraveller Solargorilla napelemes töltő
Powertraveller Solargorilla napelemes töltő
Powertraveller Solargorilla napelemes töltő
Powertraveller Solargorilla napelemes töltő
Kifutott
64 900 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Részletek

Vízálló szétnyitható napelemes panel

Kint a sivatagban, egy szafarin, fenn a hegyen, vagy egyszerűen csak kirándulás, túrázás közben, a Solargorilla hordozható napelemes panelje a Nap energiáját hasznosítva tölti a Powertraveller Powergorilla powerbankot, ami így bárhol elegendő energiát képes szolgáltatni használatban lévő elektromos készülékeink részére. Ehhez nem kell mást tennie, csak egyszerűen csatlakoztassa a szettben lévő L53D-s fejjel és az egyenáramú kábellel a Powergorillához, ami így egy rendkívül kiegyensúlyozott energiaforrássá válik eszközeinkhez.

Önmagában a Solargorilla is egy járható út kisebb energiafelvételű készülékek töltéséhez, telefonokhoz, GoPro kamerákhoz, GPS készülékekhez, vagy 40 W alatti laptopokhoz az 5 V-os kimeneten. Különböző csatlakozó fejek találhatók a dobozban, de Apple termékekhez nem tartalmaz adaptert. Azokat saját kábeleikkel kell tölteni. 

A Solargorilla két fotovoltaikus napelemet használ, melyek napfény hatására közvetlenül villamos egyenáramot termelnek. A panelek üvegből készültek, melyek jelentősen növelik a készülék teljesítményét, emellett esztétikus megjelenést is garantálnak. A házon lévő zöld LED jelzi a töltés erősségét. Minél nagyobb az UV intenzitás, annál hatékonyabb a töltés! Nagyfokú hatékonyság és megbízhatóság jellemzi a szívós házba épített paneleket. 

Egy külön megvásárolható "Y" kábel segítségével két Solargorilla készülékkel tölthetünk egy Powergorilla powerbankot, mely rendkívüli hatékonyságot, és sebességet garantál nagyobb energiafelvételű készülékek táplálásához is. 

*A Solargorilla önmagában is alkalmas kis készülékek töltésére, de elsősorban arra tervezték, hogy Powergorila powerbankkal együtt használjuk töltésre, vagy 40 W alatti laptopokat üzemeltessünk vele. Direktbe kötve 40 W feletti laptopokkal nem minden esetben üzemel. Ez leginkább a napfény UV intenzitásán múlik. Ennélfogva az év bizonyos időszakaiban az északi félteke bizonyos területein csak powerbankkal együtt hatékony a működése. A déli félteke legnagyobb részén, ahol az energiaellátás létszükség a kommunikációs stratégiában, sikeresen tesztelték mentőszolgálatok, a hadsereg és világutazók is.

*Figyelem! Apple készülékek töltéséhez szükséges kábeleket nem tartalmaz a szett. 

Tisztítása nedvesített puha ronggyal javasolt vegyszerek alkalmazása nélkül.

A termék adatlapja INNEN letölthető.

Adatok
Cikkszám
PTLSG002
Gyártó
Powertraveller
Jótállás
Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek
264 x 200 x 19mm
Kimeneti értékek
5V 2A / 20V 0.5A
Teljesítmény
10W
Tömeg
848
Tartozékok
8 féle mobil eszköz csatlakozó: DC2.0 (mini Nokia), micro USB, mini USB, Samsung, LG, Sony Ericsson, DC4.0 (Sony PSP), Nintendo DS-Lite; 8 féle egyenes adapter, egyenáramú kábel, USB kábel, 12V autóstöltő anya aljzat, tépőzáras szíj, védő tok,
Régi cikkszám
PTLSG002
Szín
szürke
Tömeg (g)
848
Gyártó által vállalt garancia
1 év
Cikkszám
PTLSG002
Tömeg
200 g/db
Videó