Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 285 5555 +36 1 485 0517

Powertraveller Solar Adventurer napelemes töltő és powerbank

Powertraveller Solar Adventurer napelemes töltő
Powertraveller Solar Adventurer napelemes töltő
Powertraveller Solar Adventurer napelemes töltő
Powertraveller Solar Adventurer napelemes töltő
Powertraveller Solar Adventurer napelemes töltő

3W teljesítmény
170 x 96 x 22.75 mm, 265g
napelemes panel és powerbank egy készülékben
kis súly, strapabíró felépítés, minőségi, barázdált felszín
tartozék cipzáros utazó tok akasztókkal, rögzítő elemekkel
4 színű töltöttség jelző LED
víz- és ütésálló

Kifutott
24 900 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Napelemes töltő és powerbank egy készülékben

Ha a méret és a súly is számít, a Solar Adventurer a tökéletes választás!

A Solar Adventurer egy méreteit meghazudtoló mindenes, mely kis tömegével és rendkívül igényes anyagokat felvonultató házával tűnik ki igazán. Ha a felhasználó egy igazán minőségi, tartós készülékben gondolkodik, érdemes kipróbálni a Solar Adventurert. Praktikuma utolérhetetlen. Nagyon kis helyen elfér, könnyű, egy nagyobb kabátzsebben is kiválóan elfér. Mindeközben nem feltűnő, és nyitott állapotban sem foglal sok helyet. Egyszerre gyűjti a fény energiáját és tartalékol, hogy majd a legszükségesebb helyzetben álljon készülékeink rendelkezésére.
Nagyon környezettudatos megoldás, akár a mindennapokban is jó hasznát vehetjük, és tölthetjük készülékeinket anélkül, hogy az infrastruktúra függvényeivé válnánk. Legyen az egy kirándulás, egy pickup hátulja, vagy egy iskolai folyosó, bárhol aktiválható, sosem fenyeget többé a veszély, hogy "lemerülünk".

A napelem egy 3500 mAh-s Li-Polymer akkumulátort rejt, mely diszkréten bújik meg a készülékházban. Nyitott állapotban egy 4 színű LED informál az aktuális töltöttségi állapotról. A töltő rövid oldalán egy 5 V-os USB kétirányú csatlakozó található, melyen keresztül a powerbank is tölthető, illetve kimenetként ezen keresztül tölti használati eszközeinket. Ezek közül egy okostelefont akár 2-szer is képes feltölteni, egy GPS-t akár 2-3-szor, illetve egy iPad-et kb, 25%-os töltöttségi szintre. Ezek mellett kompatibilis fejlámpákkal, e-Book-okkal, kézi akciókamerákkal és hasonló készülékekkel is.

A vékony, kompakt méret optimális tömeg - hatékonyság mutatóval bír. Mindössze 265 g-ba sűrítve két napelem panel 3 W-os maximális kimenettel. 

Használata rendkívül egyszerű, lévén a töltő minden folyamatot automatikusan kezel. Önmagától kezdi el tölteni a csatlakoztatott készüléket, minden töltési paramétert a töltött készülék igényeihez igazítva. A powerbank egyszerre képes töltésre és töltődésre is, melyet a napelem panelek biztosítanak. Az MPPT (maximum power point tracker) technológiának köszönhetően még rossz fényviszonyok esetén is kihasználható a fény energiája. Így az utazó egészen naplementéig hasznosíthatja a fényt, míg éjjel töltődnek csatlakoztatott készülékei.

Az úgynevezett utazó tokot úgy fejlesztették ki, hogy a töltő szolgáltatásait még szélsőséges körülmények között is kihasználhassuk. Az edzett anyagokból készült tok cipzárral zárható, emellett többféle felfogatási lehetőséggel és karabinerrel is rendelkezik, így hátizsákon, sátoron, vagy kerékpározás közben is mindig a megfelelő pozícióba állítható. A töltőt és kábeleket a tok átgondolt belső kialakítása, a biztonságos rögzítési lehetőségek óvják töltődés közben.

Természetesen teljes körű a védelem. Beépített alacsony feszültség, rövidzárlat, túlterhelés elleni védelem és magas hőmérsékletet jól tűrő felépítés jellemzi a Solar Adventurer-t. Az üzemeltetési hőmérséklet tartomány -10 - +90°C -ig terjed.

A gyártó mindenre odafigyelt, így ez a nagyon átgondolt tervezésű készülék biztosan el fogja nyerni azon felhasználók kegyeit, akik valami többre, de kompaktabbra, nagy teljesítményre és minőségre vágynak.  

*A termék angol nyelvű adatlapja INNEN letölthető. 

 

Adatok
Cikkszám
PTLSLA001
Gyártó
Powertraveller
Energiaellátás
5 V DC
Jótállás
Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek
170 x 96 x 22.75 mm
Csatlakozók
USB
Működési / tárolási hőmérséklet
-10 - +90 °C
Feszültség
5 V bemenet, 5 V 2 A kimenet
Kimeneti értékek
5 V 600 mA
Töltéstároló képesség
3500 mAh (12.95 Wh)
Teljesítmény
3W
Tömeg
265
Egyéb tulajdonságok
víz- és ütésálló
Tartozékok
utazó tok, karabiner, USB - betáp kábel, betáp - mini USB átalakító
Régi cikkszám
PTLSLA001
Szín
fekete
Tömeg (g)
265
Gyártó által vállalt garancia
1 év
Cikkszám
PTLSLA001
Tömeg
200 g/db
Videó