Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 285 5555 +36 1 485 0517

UOVision-csapda-mukodesjelzo
UOVision csapda működésjelző
42 901 Ft

UOVision csapda működésjelző

UOVision-csapda-mukodesjelzo
UOVision-csapda-mukodesjelzo
UOVision-csapda-mukodesjelzo
Képküldő funkció
nincs
Használati útmutató
Raktáron
42 901 Ft
Részletek

Az Uovision Live Trap Alarm csapda működésjelző a nap 24 órájában figyeli csapdánkat. Segítségével elkerülhető, hogy nap mint nap ellenőrizni kelljen, hogy fogott-e valamit. Tulajdonosa nem hagy minden nap szagot maga után, így növelhető a csapda hatékonysága is. Időt és üzemanyagot lehet megspórolni azzal, hogy nem kell kimenni a helyszínre minden nap, csak akkor, ha a csapda fogott valamit.

A legtöbb önzáródó csapdával kompatibilis. Egy húzózsinórt kell a csapda ajtajához erősíteni, aminek a másik vége egy mágneses korongban végződik. A mágneses korongot kell a riasztó egységre tapasztani. A csapda ajtajának lecsukódása megrántja a húzózsinórt, ami magával rántja a mágnest. A mágnes eltávolítása aktiválja a riasztó egységet, ami SMS riasztást küld a felhasználó telefonjára, majd beállítástól függően emlékeztető hívást indít, vagy emlékeztető SMS-t küld. Két különböző méretű mágneskorong tartozik a készülékhez, hogy kényelmesen használható legyen a kisebb és nagyobb csapdákkal is. Öt különböző telefonszámra küldhető riasztás.

A készülék beállítható úgy, hogy napi riportban tájékoztassa a felhasználót a készülék állapotáról (térerő, akkuállapot). Beállítható, hogy bizonyos időközönként SMS, vagy egy rövid telefonhívás (díjmentes) segítségével tájékoztassa a felhasználót, hogy a készülék működik, minden rendben van.

A riasztást követően a készülék felhívásával meg lehet hallgatni, hogy a milyen hangok jönnek a csapda felől, így akár távolról is beazonosítható a csapdába esett állat.

Áramfelvétele rendkívül csekély, használattól függően akár egy fél évig is működik. 4db AA elemmel, vagy akkumulátorral és mikro SIM kártyával működik. A készülék mobil telefonos applikáció segítségével is vezérelhető.

Biztonságtechnikai célokra is alkalmazható. A húzózsinóron kívül egy átlátszó 2 méter hosszú damilt is adnak a készülékhez. A damil segítségével például egy ajtó, kertkapu, vagy ablak nyitása is megfigyelhető.

A készülékház hátulján állványcsavar menet, heveder bújtató és 10mm-es kábelzár bújtató fül is található. Teljes mértékben időjárásálló.

Adatok
Cikkszám
UOV600
Gyártó
UOVision
Energiaellátás
4db AA elem/akku
Jótállás
Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Működési / tárolási hőmérséklet
-25°C - +60°C
Képküldő funkció
nincs
Tömeg
175
Egyéb tulajdonságok
SIM szabvány: mikro SIM
Védelem: IP56
Tartozékok
antenna, 2db mágneskorong, 2m-es nylon zsínor, 2m-es átlátszó damil, rögzítő heveder, rögzítő lemez
Régi cikkszám
UOV600
Szín
fekete
Tömeg (g)
175
Gyártó által vállalt garancia
1 év
Cikkszám
UOV600
Tömeg
200 g/db