Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 285 5555 +36 1 485 0517

Willfine Trailcam 80° Pro 5.8 felhős vadkamera
Willfine Trailcam 80° Pro 5.8 felhős vadkamera
109 899 Ft

Willfine Trailcam 80° Pro 5.8 felhős vadkamera

Willfine Trailcam 80° Pro 5.8 felhős vadkamera
Willfine Trailcam 80° Pro 5.8 felhős vadkamera
Willfine Trailcam 80° Pro 5.8 felhős vadkamera
Willfine Trailcam 80° Pro 5.8 felhős vadkamera
Használati útmutató
Raktáron
109 899 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Willfine Trailcam 80° Pro 5.8 Cloud vadkamera tökéletes megoldás a vadvilági és biztonsági megfigyelések minden igényére! A 24MP képfelbontással és Full HD (1080P) videóminőséggel könnyedén készíthetünk kristálytiszta képeket és nagyfelbontású videókat.

A vadkamera 80 fokos látómezőt kínál, így a felvételek nagyobb területet fednek le.

A vadkamera masszív felépítésével és IP66-os időjárásálló kivitelével bármilyen időjárási körülménynek ellenáll. A kamera 8 darab AA elemmel/akkuval, vagy 12V-os külső akkuval + DC tápkábellel (opcionális tartozékok) is működtethető. A külső akkumulátor jóval hosszabb működési időt biztosít és hidegben is kiválóan működik. A kamera használható napelemmel (opcionális tartozék) is.

Láthatatlan, 940 nm-es infravaku technológiájával kiváló minőségű fényképeket és videókat készít éjszaka anélkül, hogy megijesztené az állatokat, vagy felfedné működését illetéktelenek számára. A készülék használható fénykép-, videó-, továbbá együttes fénykép + videó üzemmódban is.

A nagysebességű 4G LTE GSM modul lehetővé teszi, hogy a kamera megbízhatóan kommunikáljon a mobilhálózattal és gyorsan elküldje a rögzített képeket és videókat. A kamerához ingyenesen letölthető Androidra és iOS-re egy alkalmazás a csomagoláson található QR kód segítségével. Az ingyenes mobilalkalmazással könnyedén megadhatóak és módosíthatóak a kamera beállításai bárhol és bármikor. Az alkalmazással a kameráról azonnali képküldést is lehet kérni manuálisan.

A felvételek elküldhetőek applikáción keresztül. Az FHD felbontású videóból 5 másodperc hosszúságú, WVGA és HD felbontású videóból 5 és 10 másodperc hosszúságú felvétel küldhető. Választható több képes küldési lehetőség sorozatfelvétel esetén (1-5 db), ilyenkor akár a sorozatfelvétel minden egyes képét el tudja küldeni egyszerre.

A képküldéshez kizárólag egy aktív, adatkerettel rendelkező SIM kártyára van szükség. A kamera támogatja a 4G, 3G és 2G hálózatokat is, így biztosítva a megbízható adatkommunikációt minden körülmények között. Az alkalmazás és a kamera működése díjmentes. A SIM kártya használati díján (a mobil szolgáltatónál fizetendő) és az elemek/akkumulátorok megvásárlásán kívül egyéb költség nem merül fel. A kamera beállítását igény esetén a vásárláskor díjmentesen elvégezzük.

A Time-Lapse funkcióval beállítható, hogy a kamera bizonyos időközönként automatikusan készítsen képeket vagy videókat, még akkor is, ha nincs mozgás a megfigyelt területen. A működési idő egyénileg beállítható (egész nap, vagy korlátozható is). Igény esetén akár két különböző időszakra is korlátozható (Pl. 17-07 óra közt és 13-15 óra közt működjön csak). Magyar nyelvű menüvel is rendelkezik.

SD memóriakártyára rögzíti a felvételeket (maximum 32GB). A felülírás funkció segítségével a betelt memória kártyán lévő felvételek törlődnek és a kamera az újabb felvételeket is menteni tudja.

Igény esetén biztonsági acéldobozzal és kábelzárral (5-6-8mm-es vastagságban) megvédhető a tolvajok ellen.

 

Adatok
Gyártó
Willfine
Támogatott fénykép felbontások
8MP/12MP/24MP
Támogatott videó felbontások
FHD (1920x1080), HD (1280x720), VGA(640x480)
Energiaellátás
8 db AA alkáli elem (nem tartozék) vagy DC 12V
Kijelző
2.4” TFT
Előre beállítható videó felvétel hossza
5-59 mp
Működési / tárolási hőmérséklet
-25 - +60°C / -30 - +70°C
Működési páratartalom
5% - 90%
Adattárolás
SD kártya 32 GB-ig
Képküldő funkció
Felhőbe tölt
Vízállóság
IP66
Felbontás
24MP, Full HD
Látószög (°)
80
Infra vaku részletek
beépített nagyteljesítményű, az emberi szem számára láthatatlan (940 nm LED)
Hangrögzítés
igen
Infra vaku
Láthatatlan
Infra hatótávolsága
20m (valós éjszakai)
Biztonsági minősítések
CE, FCC, RoHs
Reakció idő
0.4 s
Mozgásérzékelő érzékenysége
állítható: alacsony, normál, magas
Email-ben küld képeket
Nem
Tartozékok

Vadkamera, USB kábel, rögzítő heveder, antenna, sim adapter

Szín
szürke
Anyaghasználat

műanyag

Gyártó által vállalt garancia
1 év
Cikkszám
WFTRAILCLOUD5880
Tömeg
200 g/db